Preview Mode Links will not work in preview mode
In deze sprookjeswereld sluimert het avontuur elke dag om de hoek.
Pieter Verelst (Cabaretier), als Meneer Karton, daalt de berg af naar zijn oma, maar aankomen lijkt moeilijker dan verwacht.
Elke aflevering wordt Pieter bijgestaan door een bekende acteur of comedian. 

Dec 31, 2020

Terwijl Meneer Karton een onbevlekte ontvangenis naar oma brengt, gebeuren er zeer magische en onkerkelijke dingen in deze extra lange kerstspecial.
 
Sid Van Oerle speelt o.a. mee in ’Thuis’ en ‘De Zonen van Van As’. Samen met Pieter Verelst schreef hij mee aan verschillende fictieprojecten. In een ver verleden...


Dec 24, 2020

Op de Kartonberg heeft Meneer Karton een stevig nachtje feesten achter de kiezen. Zijn huis is een puinhoop en er schiet niets van voedsel over. Behalve een stuk pizza Hawaï. Op een lege maag kan Meneer Karton de berg niet afdalen. Maar zijn oven is niet zo fan van Kartons ontbijtkeuze.
 
Warre Borgmans en Lucas Van...


Dec 17, 2020

Mevrouw Haaienoog lijdt al heel haar leven aan insomnia. Slapen zit er al jaren niet meer in. Mevrouw Haaienoog eist een slaapliedje van Meneer Haaigenoog. Hij doet zijn uiterste best, maar het wil niet baten. Gelukkig is er nog Meneer Karton, die net de juiste snaar weet te raken.

Micha Wertheim als Mevrouw Haaienoog,...


Dec 10, 2020

Meneer Karton daalt tegen een rotvaart de berg af. Hij heeft alle hoop dat hij deze keer oma zal bereiken… tot hij opnieuw een egel ontmoet. Het enige wat de egel wil, is geaaid worden. Maar of dat nu zo’n goed idee is?
 
Els de Schepper heeft een indrukwekkend palmares: televisie, musicals (met o.a. een...


Dec 3, 2020

Jean Pierre is een ontsnapte wc-borstel met extreme smetvrees.Het leven van een wc-borstel is niet altijd rozengeur en maneschijn. Je mag hopen dat er niemand stoemp heeft gegeten of het wordt schrobben tot aan de randjes. Meneer Karton weet deze duistere aangelegenheden te transformeren tot een ware kunst.

Wouter...