Preview Mode Links will not work in preview mode
In deze sprookjeswereld sluimert het avontuur elke dag om de hoek.
Pieter Verelst (Cabaretier), als Meneer Karton, daalt de berg af naar zijn oma, maar aankomen lijkt moeilijker dan verwacht.
Elke aflevering wordt Pieter bijgestaan door een bekende acteur of comedian. 

Apr 29, 2021

Meneer Karton komt op weg naar zijn oma een wolk tegen die zijn eigen pad volgt. Ook ontmoet hij een kabouter met een te groot linkerbeen. 
 
Alex Agnew vult het ene Sportpaleis na het andere met zijn wervelende comedyshows. Agnew werd bekend toen hij in februari 2003 als eerste Belg het 'Leids Cabaret Festival' won...


Apr 15, 2021

Een hitsige eekhoorn is geobsedeerd door nootjes. Zijn notenverzameling liegt er dan ook niet om. Meneer Karton probeert ondertussen het geheugen van oma terug te brengen. Maar oma's geheugen kan maar niet stoppen met stoffige herinneringen op te halen. 
 
Abel de Vries en Pieter Verelst leerden elkaar kennen op de...


Apr 1, 2021

Een raadselachtige uil twijfelt over alles. Met zijn magische poort blokkeert hij de weg voor elke passant. Gelukkig is geen vraag te moeilijk voor Meneer Karton. 
 
Iwein Segers is de Belgische Andy Kaufman. Zijn publiek verwarren is een groot onderdeel van zijn absurde wereld. Sinds kort heeft hij een eigen...