Preview Mode Links will not work in preview mode
In deze sprookjeswereld sluimert het avontuur elke dag om de hoek.
Pieter Verelst (Cabaretier), als Meneer Karton, daalt de berg af naar zijn oma, maar aankomen lijkt moeilijker dan verwacht.
Elke aflevering wordt Pieter bijgestaan door een bekende acteur of comedian. 

Nov 26, 2020

Meneer Karton probeert met alle macht zijn oma te bereiken. Hij is vastberaden om zich niet van zijn pad te laten brengen. Dat is echter buiten een aangekoekt pannetje gerekend. Helemaal uit zijn lood geslagen, belandt Meneer Karton in een existentiële crisis.

Pieter Bouwman is DE cabaretregisseur. Hij regisseerde...


Nov 19, 2020

Terwijl Meneer Karton een defibrillator naar oma brengt, trekt er een zware mist over de Kartonberg. Gelukkig komt Meneer Karton een obese sfinx tegen, die zijn toekomst kan lezen, voor maar vijf euro. Kan je niet voor sukkelen! 

Sid Van Oerle speelt o.a. mee in ‘Thuis’ en ‘De zonen van Van As’. Samen met Pieter...


Nov 12, 2020

Rudy is het eerste dier dat erin geslaagd is om een dierenwinkel failliet te doen gaan. Ondertussen beslist Meneer Karton om op wereldreis te gaan. 

 

Sven De Ridder was samen met Pieter Verelst te zien in de fictiereeks ‘De bunker’, de kortfilm ’Ontsnapt’ en de Nederlandse film ‘De club van Sinterklaas &...


Nov 5, 2020

Mevrouw Tutut is een zeer welbespraakte pandabeer. Meneer Karton is altijd te vinden voor een uitgebreidere vocabulaire. Je kan nooit scheldwoorden genoeg hebben. 

 

Simone Milsdochter speelde mee in diverse producties bij het Toneelhuis. Ze speelde ook mee in ‘De 12 van Schouwendam’, ‘Morten’ en ‘Als de...


Oct 29, 2020

Men moet luisteren! En een mening moet je hebben! Ook al heb je niets te melden. Dat is de stem van het volk! Ondertussen sleept Meneer Karton een grote tank l'Oréal naar de voet van de berg. 

 

Frank Hoelen & Victor van Swaay zijn samen verantwoordelijk voor zowat alle Vlaams en Nederlands ingesproken Disney en...